Blommenslyst Camping

 

 

vi har kommet på Blommenslyst camping siden sommeren 2004.
det er en rigtig hyggelig plads, i naturskønne omgivelser, vi starter altid vores sommerferie, på Blommenslyst, man bliver mødt af en hjertelig velkomst. det er altid med glæde vi kører til vores lille paradis. og der er altid pænt og rent.
vi har også nogle gange holdt , vores påskeferie her, så nu er det 2 – 3 gange om året, vi besøger vores lille paradis. vi var her på en enkelt overnatning i februar 2013, på vej hjem fra ferie messen i Herning, om aftenen begyndte det sne, også her i påsken 2013, fik vi sne mens vi var her. lige så dejligt der er om sommeren , lige så flot er her om vinteren, når sneen ligger over det hele og søen er frosset til.

Om sommeren er ænderne , flittige gæster  , de finder hurtigt ud af hvor de får brød. De går gerne med på tur rundt om søen, i håb om at vi har brød til dem.

Her er også et lille fint køkken.

Toliletter og badeværelser, er altid pæne og rene, og i de kolde måneder ,er der fin varme og masser af varmt vand, på badeværelserne. dejligt når det er koldt udenfor, at man ikke fryser på baderummene.

Der er også til at leje hytter.

I uge 42 er det tilladt at fiske i søen, så kan der forhåbentlig blive fanget, nogle af de store gedder. de tager nemlig ællingerne i søen, hvis de kan komme til det.

 

 

 

 

 

http://www.blommenslyst-camping.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *