Projekt Havebassin part 1

 

Det hele startede i 2012  med at vi fik en engkabeleje, den satte vi i en balje som vi gravede ned. men efter nogle dage ville vi også gerne have nogle fisk i, gerne nogle der kunne fange myg. men når solen stod på ville vandet i baljen blive for varmt. så vi begyndte at lave planer, om hvordan vi skulle gøre, og der var ikke langt fra tanker til handling.

 

 

 

 

 

 

så der blev besøgt flere steder bl.a. : sydsjællands havedams center ved Tappeernøje, og super koi i roskilde, og vand i haven shop i Brøndby. og Plantorama i Hillerød. også Toksvær planteskole besøgte vi , og det endte med at vi købte bassin dugen på Toksvær planteskole. Bassinet er gravet ud så på det dybeste sted er det 80 cm, så er der lavet flere hylder, som der bl.a. kan bruges til planter.

 

 

 

 

 

så kom der vand i, og vi begyndte så småt at ligge sten i kanterne, vi var rundt på forskellige landbrug, for at se om vi kunne skaffe nogle marksten, og det lykkedes.kanten ved bassinet er udvidet lidt , for at få plads til de planter, som vi gerne ville have rundt om det. Den gamle vandpost , som vi har haft liggende i mange år, blev malet og nu har den så fået en plads hvor den kommer til sin ret.vi købte 11 guldemdere og 3 shubunkin fisk.

 

 

 

 

 

maj 2013, vi havde i et stykke tid talt om at den pumpe med UV lys, som vi havde  ikke, var stor nok, så nu kørte vi til Plantorama, vi købte filter og pumpe og en foderautomat, og det fungerer fint.

 

 

 

 

 

 

 

det sidste vi har fundet på , er at nu skal der laves et lille vandfald.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vi prøvede os lidt frem med hvordan det skulle komme til at se ud.
men nåede frem til at det hele skulle laves med natursten.

her se du det færdige resultat.

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *